Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Etta just nu!

Publicerad 2012-06-06 20:25:47 i Trädgård,Det är mycket som är vackert i trädgården just nu. På given förstaplats, helt utan konkurrens, hamnar lupinerna. Iaf idag :) Är de inte lovely?

Jo, de frösår sig i massor.
Jo, de får djupa rötter.
Jo, de betraktas av ogräs av många.

Men i lagom mängd där de inte konkurrerar ut allt annat är de fantastiska. Så här på Solsidan får de faktiskt vara kvar. Om jag säger detsamma om några år vågar jag dock inte lova ;)

Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2012-06-06 20:46:45

Jag gillar också lupiner men har fått rensa bort väldigt många för att de inte helt ska ta över. Måste ju lämna lite plats till kirskålen också ;-)

Postat av: Marina

Publicerad 2012-06-06 21:09:06

De är jättefina! Hade sådana i en rabatt men de tog tyvärr över. Flyttade dem till slänten mellan vår tomt och åkern men där försvann det. Lagom hade ju varit bra.Kram!

Postat av: Anna Vattenkanna

Publicerad 2012-06-06 21:38:12

men de är väldans fina. Sedan kan det ju bli vilka färger som helst, nästan, av de frösådda som pluppar upp. Och doften, den är mild men angenäm.Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela