Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Soffhäng

Publicerad 2012-06-05 22:48:54 i Trädgård,För en dryg månad sedan sådde jag bl.a. rosenskära och strandkrassning i den gamla kökssoffan. Min förhoppning var att det skulle tokväxa, både i soffan och den nyplanterade thujahäcken bakom. Att säga att det tokväxer är väl att ta i, men det har hänt en del och om några veckor hoppas jag kunna njuta av de söta rosenskärorna. Och även av de andra frösådderna såklart. Vad det var jag sådde kommer jag ju inte ihåg. Fiskpinneminnet igen. Suckar!

Nationaldag imorgon. Här blir det inget firande av just den, istället firar vi att det är en ledig dag mitt i veckan. Hipp hipp för det! Sen hoppas jag såklart på trädgårdsväder. 

Önskar oss alla en trevlig nationaldag!

 

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2012-06-06 09:37:12

VIlken bra idé med soffan att odla i.Här blir det utevistelse hoppas jag och en sväng till Tivoliparken där Erica ska dansa.Kramar!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela