Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Nelly Moser och jag

Publicerad 2012-06-12 22:32:14 i Trädgård,Inser precis att det var tre månader sedan sist.
 Hur gick det till? Något måste ha kommit mellan. Jag gissar på våren och det som kom med den. Ogräset ;)

Det är som sagt (knappt) tre månader sedan jag påbörjade projektet: lägga gatsten under pergolan. Inte en endaste sten har blivit lagd sedan jag sist höll på. Mycket märkligt. Men den här veckan är planen att jag ska göra lite varje kväll. Många bäckar små hoppas jag på...

En sak är iaf betydligt trevligare med projektet nu än för tre månader sedan. Och det är sällskapet. Bl.a. klematisen "Nelly Moser" som blommar så fint just nu. Det blir liksom lite enklare att göra halvtråkiga saker när man har vackra saker runt omkring sig. Eller hur?

Kommentarer

Postat av: Gardenhouse

Publicerad 2012-06-13 16:06:05

Så fint det kommer att bli! Jag är ju en stor gillare av sten i alla former :)
Lycka till,
Sussi

Postat av: Marina

Publicerad 2012-06-13 21:52:47

Det är ju den där typen av jobb som ingen tar ifrån dig. Gör det när du vill, när tillräckligt fina blommor ger sig sällskap.

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela