Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Miss Bateman

Publicerad 2012-05-27 20:27:18 i Trädgård,Nu blommar den storblommiga clematisen "Miss Bateman" här på Solsidan. Jag tycker den är otroligt vacker! Har läst att den blommar igen i augusti, men med lite tur (hoppas, hoppas) kan den blomma oavbrutet ända fram till hösten. Det håller iaf jag tummarna för att den ska göra!

Och äntligen kom så regnet. Mycket välbehövligt! Vädret är ju perfekt att skura trädäcket rent från det röda tegelpannedamm som takläggarna "spritt ut" eftersom man får lite hjälp från ovan. Om man hade velat/orkat vill säga. Istället för att skura trädäck ligger jag inne och softar med en deckare. Ja, en bok alltså ;) Tisdagsmys liksom! Regnar det tillräckligt mycket kanske trädäcket skurar sig själv. Man kan ju allid hoppas...

Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2012-05-30 10:03:10

Ja, det kanske min också hade gjort om jag inte hade beskurit den vid fel tillfälle. Det där med klematis som ska beskäras vid olika tider gör mig mer än förvirrad. Kan väl hoppas på att den blommar i augusti då. Så himla fin.Åsa

Postat av: Marina

Publicerad 2012-05-30 20:01:46

Den är fin! Håller tummarna för att den ska hålla sin blomning lääänge.Kram

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-05-30 21:15:27

Hon var verkligen grann, fröken Bateman! (Fast namnet får mig att tänka på killen i "American Psycho"...)Ljuvliga bilder från Prag; härligt att ni hade så många dagar på er att upptäcka staden. Jag fnissade högt när jag läste om er "extra dag". Det känns fint att det finns fler som är förvirrade, hihi!Kul att läsa att Dublin är en av dina favoriter, - jag kan bara hålla med. Min bästa väninna bodde där under hela 90-talet och jag var där en gång om året. Nu bor hon i Stockholm och jag saknar min årliga tradition...Ha det fint på Solsidan!

/Anna-Karin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela