Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Brr...

Publicerad 2012-10-10 20:27:00 i Trädgård,

Gillar ordet finfrämmat. Gillar också alla som kommer och hälsar på oss. Både här på bloggen och hemma! Fast till finfrämmat räknas inte försäljare eller Jehovas Vittnen. Och inte heller besökaren som kom inatt. Farbror Frost! 

Visserligen har jag inget alls emot vintern och kylan men JAG-ÄR-INTE-REDO ännu! Inte olivträden! Och inte gumpen heller. Den sistnämnda frös till is imorse när den placerades på en kall cykelsadel. Stackars liten(?)!

Nu har "gumpvärmaren" åkt på medan olivträden väntar på en gynnsammare placering. Själv väntar jag på? Ja, bättre tider tider kanske. Sommartider, hej, hej, sommartider!

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2012-10-10 21:43:49

Lite frost även här. Kamelian är den jag är mest rädd om så den har nu flyttat in i Lugnet. Där finns fläkt om det behövs.

Vantar ska fram i morgon för det var kallt om fingrarna på ratten i morse.

Kram

Postat av: Åsa

Publicerad 2012-10-10 22:02:31

Inte jag heller. Har småsurat hela dagen. Har inte riktigt kommit över upptäckten av is på bilrutan i morse. Suck. Nu? Redan?
Kram

Postat av: Mina Gröna Tankar

Publicerad 2012-10-10 22:24:46

Men hallå där på Solsidan! Är det inte du som brukar tala om hur mycket du ogillar värmen......

Postat av: Jessica

Publicerad 2012-10-11 14:41:45

Jag skulle gärna ha kvar sensommaren ett tag till för mer plantering, men samtidigt är jag sååå glad när jag hellre får klä PÅ mig istället för AV mig! Jag säger välkommen lugnet, myset, hösten och herr frost, du gör världen vacker!

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-10-11 19:28:42

Fiiiin gumpvärmare! Men jag håller med om att farbror Frost kan hålla sig härifrån ett tag till... Den där affären Fröjds i Broby tror jag är en djuraffär. Men du kanske är sugen på en hamster? ;-) Kram och må så gott!
/Anna-Karin

Postat av: Lantloppan

Publicerad 2012-10-11 21:36:19

Jag är inte heller redo. Hur ska man överleva en vinter!? Tur att Allt om Trädgård kom idag så man kan drömma sig bort lite...

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-10-12 17:48:21

Du, nu har jag fattat galoppen kring den där butiken Fröjd. Det var ju inte precis en djuraffär du menade, haha! Kika in hos mig idag, så får du en liten recension. Har du vägarna förbi är det helt klart ett ställe att stanna till vid! /Anna-Karin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela