Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Excellent!

Publicerad 2012-10-08 21:17:00 i Trädgård,

 
Jojo, det här var tider det. När man var ung och skynkelfri... Bilden, från en shoppingtur i ett regnigt Barcelona 2005, hittade jag när jag börjat gå igenom gamla foton. Att sortera dem är egentligen inget som lockar men det dyker ju upp en del sköna tillbakablickar på vad jag haft för mig de senaste åren!
 
Apropå resor. Inom kort ska sambon och jag på en långweekend - till Bratislava av alla ställen. Kollade precis in hotellet där vi ska bo, Marrols Boutique Hotel Bratislava. Det har tilldelats något som kallas "TripAdvisor Certificate of Excellence" för både 2011 och 2012. Det låter ju bra iaf. Tänk om servicen är så excellent att vi inte vill lämna hotellet... 

Kommentarer

Postat av: Helén i Valje

Publicerad 2012-10-08 21:22:21

Wow!, vilket hotell. Hoppas att ni får en helt underbar weekend. Hoppas inte att servicen är så excellent att ni inte vill komma hem för vi vill väldigt gärna träffa er igen inom kort, så fort vår lilla renovering av stora rummet är klar :). Njut och koppla av. Hälsa Kimmen.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela