Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Handjagare

Publicerad 2012-10-23 20:38:00 i Trädgård,

 
Just nu är det inte länge man kan vara utomhus innan mörkret kommer. I alla fall inte om man som jag, jobbar dagtid. Men det blev ändå en hel timme i dagsljus idag och det är ju bättre än inget!
 
Eftersom vi ställer om till vintertid i helgen är det troligen sista veckan man kan njuta av dagsljus efter jobbet. Det är bara att gilla läget men lite deppigt känns det allt!
 
Innan säsongens sista gräsklippning kunde göras stod plock av fallfrukt på schemat. Man ska inte klaga, men hur många äpplen är det på ett träd? Jag bara undrar! De tar aldrig slut...
 
Äpplena hann plockas, gräs klippas och räfsas innan mörkret kom. Nu står Mrs Handyclip avsköljd och fin i förrådet och väntar på nästa säsong. Precis som jag gör! Väntar alltså.

Kommentarer

Postat av: Lantloppan

Publicerad 2012-10-23 22:05:34

Just nu förstår jag inte alls idén med vintertid... på morgonen har jag ingen användning för något ljus. Jag väntar också på bättre tider!

Postat av: Jessica

Publicerad 2012-10-24 09:48:58

Börjar kännas lite skönt att bli 'klar' för i år.. Men än har jag rätt mycket kvar :)

Postat av: Karin

Publicerad 2012-10-24 16:47:54

Nej här blir det heller inget mer klippt i år. Men min klippare står ju alltid parkerad i garaget, men den är ju av det 'lite' större slaget.

Kram!

Postat av: Gardenhouse

Publicerad 2012-10-24 21:16:20

Hejja på med höst arbetet!
Jag har en Award som jag tycker du är värd hos mig...
Kram Sussi

Postat av: anna

Publicerad 2012-10-25 00:39:33

Hej på dig, äntligen fick jag det att fungera igen.
Så nu kan jag både kommentera OCH läsa din blogg.
Duktig du är på att höstfixa i trädgården
kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela