Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Tekniktips

Publicerad 2012-10-14 13:54:00 i Trädgård,

En lektion och ett tips är vad jag tänkte bjuda på idag

Lektionen kommer här:
Har fått höra att det ibland inte går att kommentera här och faktiskt har jag märkt detsamma på andras bloggar ibland. Det är retligt och irriterande! Men istället för att klaga hos bloggleverantören (oftast till ingen nytta) gör jag så här: Högerklicka på texten/länken "Kommentera" och välj sen "Öppna länk i ny flik". Och nu kan du skriva din kommentar. Lätt som en plätt alltså!

Tipset kommer här:
Om du inte redan har Google Chrome som webbläsare - installera den! Inte nog med att den bara är bäst, den presenterar också layoutade grejor/element/stilar snyggare än vad t.ex. Internet Explorer gör. Som den här bloggen, den ser bättre ut (tycker jag) i Chrome än i Explorer. Klicka här för att ladda hem favveläsaren

Och nej. Jag jobbar inte på Google, men jag hade gärna gjort! :)

 
 

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2012-10-14 14:45:13

Bra att du tipsade om det. Jag har också haft/har problem med att kommentera hos en del och jag gör som du, öppnar som ny.

Ha det bra i regnet

Postat av: Anna Vattenkanna

Publicerad 2012-10-14 17:46:54

Sedan jag gick över till G Chrome har jag inte haft några problem alls med bloggen eller att kommentera. Dessutom är denna webbläsare snabbare än Explorer och Firefox. Kan bara hålla med i matt denna webbläsare är himla bra.

Postat av: Jessica

Publicerad 2012-10-14 19:58:04

En till som håller med! Chrome rules! ;)

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-10-15 21:57:13

Jag är hängiven Google Chrome-anhängare sedan över ett år och kan inte tänka mig någon annan web-läsare nu. Har bytt till den på jobbet med. Gillar inte bara utseendet, utan även att den är extremt användarvänlig. Tipset med strulande kommentarsfält tar jag till mig, - har inte haft problem med det, men det är kanske bara en tidsfråga. Må gott! /Anna-Karin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela