Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Aj aj aj då – så blött det blev!

Publicerad 2010-08-08 20:47:38 i Husrenovering,

Idag fortsatte rivningen i gillestugan. Sambon (som var med idag) var heltänd och rev som en galning. Det gick jättebra, nästan hela tiden. I slutet på dagen fick han till ett ryck/drag för mycket i en vattenledning och sen var det kört. Det blev lite blött. Arggh, jag i "nästanpanik" men sambon cool lugn som vanligt. Vi kompletterar varandra.
Vi kom efter lite funderande på att det nog var bäst att stänga av huvudkranen. Med tanke på gårdagens elavbrott har vi nu varken el (iaf inte på källarvåningen) eller vatten i huset. Man kan ju inte få allt, det är ju ändå ett renoveringsobjekt! 

Dagens lärdom:
Lite vatten har väl ingen dött av ;)

Morgondagen:
Arkitekten kommer för att inspirera och tipsa. KUL!


Sambon har varit duktig idag! Välförtjänt vila med en kopp kaffe o Aftonbladets sportbilaga.Vår alldeles egna lilla "stoppa-flödet-anordning"

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela