Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Aj aj aj då – så mörkt det blev!

Publicerad 2010-08-07 20:46:20 i Husrenovering,

Började riva i den s.k. gillestugan i källaren idag. På väggarna (även ytterväggarna!) sitter nämligen gips och en "vacker" medaljongtapet från 70-talet. Tyckte jag började få bra kläm på rivandet och blev väl lite ivrig för hux flux råkade jag använda liiiite för mycket kraft när jag skulle ta bort en taklist. Listen stötte i en kopplingsdosa i taket och det small till och blev helmörkt. Först trodde jag att strömmen gått i hela huset och fick lite panik men det visade sig bara vara en huvudsäkring som gått. Tack för telefonassistansen "svåger" T!

Dagens lärdom:
Det är sååå charmigt och överraskande med gamla hus ;)

Morgondagen:
Sambon har lovat inviga sina "hantverkshandskar". Idag har han samlat kraft och förberett sig mentalt. Lilla gubben! :) 

Måndagens måste:
Ring en elektriker och få hit honom för att kolla att allt är ok! 
Honom förresten? Skulle ju lika gärna kunna vara en henne, men hur många kvinnliga elektriker har jag träffat? Ingen faktiskt! Googlade och fann att endast 3 % av elektrikerna är kvinnor.
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela