Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Äppelmos i mängd

Publicerad 2010-08-09 21:37:10 i Trädgård,

Ja, det skulle vi kunna göra med all frukt vi har i trädgården. Nu är ju ingen av oss någon sylta och safta typ så därför kommer vi att ta bort träden. Det känns inte riktigt bra med tanke på arbetet någon lagt ner på att spaljera upp tre av äppelträden, men förutom att det blir mycket frukt till ingen nytta skymmer träden mycket av trädgården. Jag tror den kommer att få ett lyft när några av träden försvinner. Och vi kommer att spara tre träd så lite äppelmos kommer det att kunna bli (om vi vill/orkar)!

Idag kom stubbfräsaren Kenneth från Kristianstad Trädfällning och Stubbfräsning och rekade i trädgården. Han kommer att få göra jobbet och han börjar redan på torsdag!


Några av de uppspaljerade träden som försvinner i slutet av veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela