Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Hantverkare

Publicerad 2010-08-11 22:31:24 i Husrenovering,

Många hantverkare att kontakta blir det.
Elektriker, rörmokare, snickare, murare, plattsättare... Vi ringer runt och försöker få till träffar. Inte alltid så enkelt eftersom många är "fullsketna" med jobb och vi är ute med relativt kort varsel. Husköpet gick ju så snabbt. Knappt tre veckor från visning till tillträde. Men det börjar ljusna. Vi har fått referenser och knutit lite kontakter.

Bl.a. kan nog dräneringen påbörjas om dryga två veckor! Det kommer att bli rejält och riktigt isolerat med Isodrän så sambon får en torr och sund innemiljö i sitt hobbyrum vilket ju är bra för det är väl där han kommer att tillbringa mest tid ;  


Dagens lärdom: Det finns lika många förslag/idéer som hantverkare.

Morgondagen: Rörmokare och fjärrvärmeinstallatör kommer på besök. Och jag ska klippa mig och färga bort de grå :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela