Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Helgen är räddad!

Publicerad 2010-08-27 18:51:06 i Allt och inget,

Visserligen har jag redan kollat in den här på nätet, men nu har jag den i min hand. Helt annan känsla att bläddra på riktigt. Nu kommer jag bläddra sönder den i helgen. IKEA-katalogen har alltså kommit. Äntligen! :)

Och i morgon kommer syster på besök. Kul! :) Hon sitter på tåget nu och har en nätt resa på drygt 20 timmar framför sig. Vi gillar att åka tåg i vår familj! Miljövänligt, prisvärt och avkopplande...

Vi har bara planerat en aktivitet syster och jag. Och det är IKEA på måndag. Då tar vi släpet och bilen till varuhuset i Älmhult. Jag har varit där två ggr tidigare och gillar det varuhuset. Inte så stort och framförallt inte så mycket folk. Skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela