Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

IKEA-kök

Publicerad 2010-08-14 23:31:19 i Kök,

Kors i taket! Jag fick med mig sambon till IKEA i Älmhult idag. Till på köpet på en lördag då det förmodligen är som mest folk. Fick lova (på heder och samveta) att vi BARA-BARA skulle kolla på kök och inget annat. Tycker jag höll det löftet helt utan anmärkning. Vet inte om sambon håller med...  

Iaf - vi tycker i princip aldrig samma saker är fina men idag var vi faktiskt överens. IKEA hade ett utställningskök med Duvum-luckor som vi båda gillade! Först när vi får ritningen från arkitekten kan jag köra IKEAs Kitchen Planner och kolla priset. Utställningsköket hade en stenskiva som vi också vill ha. 700 mm djup plus underlimmad diskho = dyrt! Totalpriset i Kitchen Planner kanske gör att vi får tänka om, men än så länge drömmer vi om detta... ;)

Bilder från IKEA.

Kommentarer

Postat av: Malva

Publicerad 2012-03-18 19:47:43

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din blogg, men jag är glad att jag gjorde det :D. Prenumererar nu på din blogg på BlogLovin'!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela