Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Tänket är klart!

Publicerad 2010-08-17 19:09:44 i Husrenovering,

Vi har haft planer på att bl.a. flytta källartrappan till allrummet för att få mer plats i hallen och köket. Men igår kom en hantverkare för att kolla lite och det visade sig att han och hans familj bor i ett exakt likadant hus och han gav mig många goda förslag och idéer. Bl.a. tyckte han inte att vi skulle flytta trappan. Det skulle bli asdyrt... Förslagen han gav fick mig att fundera ännu ett varv och idag har jag ägnat några timmar åt att bara gå runt i huset och se nuvarande planlösning med andra ögon. Och det funkade! Känner mig nöjd med vad jag kom fram till. Återstår nu "bara" att övertala sambon om att mitt förslag verkligen är det allra bästa...

Hade också besök från Anticimex idag eftersom en besiktning ingår i Villaförsäkringen. Blev glatt överraskad etersom besiktningsmannen inte hittade någon fukt på vinden/taket. Källarens fukthalt var också ok och den kommer ju bli ännu bättre efter dräneringen. Yippie! 


Morgondagen: Då får vi pris på dräneringsarbetet. Spännande!Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela