Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Badrumskik

Publicerad 2010-12-20 20:30:43 i Badrum,

Nä, nu får jag får skärpa mig! Har lovat en del av er att lägga ut lite bilder nu när vi har flyttat in. Men jag kommer lixom inte till skott. Vill mest bara packa upp så vi blir av med kartongeländena(?) som nu är typ ja, överallt. Men de ouppackade kartongerna blir färre och färre och det känns bättre och bättre ju mer vi kommer i ordning :)

Här kommer iaf en liten kik på hur vårt pyttepytte badrum ser ut. Allt klart där förutom handdukskrok och lampa över spegeln. 

Tog ingen bild på duschväggarna men du ser en av dem till höger på översta bilden. Det är TRÅNGT och man får inte vara tokfet, för då kommer man inte in i duschutrymmet. Men än så länge kommer både jag och sambon in iaf! Ja, inte samtidigt då alltså.

Det var också tur att vi valde ett så litet tvättställ eftersom ett bredare hade gjort att en av oss inte kommit in. Och det är inte jag...


1. Svårt att få en bild på hela badrummet. Men här ser du iaf både golv och väggar och den förhöjda toalettstolen (min "present" till sambon som inte tillhör de allra smidigaste)...
2. Ett minne från trädgården i Helsingborg. Mina älskade lavendel!
3. Återvinningskorgen från Indiska som jag fått i present av fina H i Helsingborg.
4. Blomdekalerna satt på fönstret när vi köpte huset. Jag har låtit de vara kvar för de passar liksom in, de är lite fulsnygga sådär.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela