Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Nedräkning

Publicerad 2010-12-07 17:45:23 i Husrenovering,

Om TIO dagar smäller det, då går flyttlasset! Tanken var att vi skulle fixa allt själva, lite pö om pö sådär men vi har nu bestämt oss för att ta hjälp av Svens Flyttningar i Hanaskog. De hjälpte oss när vi flyttade hit till Kristianstad. Smidigt!

Men flyttstädningen fixar vi själv. Nån måtta på lyxen får det vara ;)

När jag tänker på att det snart är flyttdags blir jag dels tokglad över att få ett "eget" boende igen, dels småstressad över hur mycket som ännu inte är gjort.

Men kanske packar jag en låda eller två nu ikväll. Eller inte.
Om jag varit som jag varit tidigare (kan man säga så?) så hade:
- 80 % av alla flyttkartonger redan varit packade
- det varit skurat bakom spis, kyl och frys
- fläkten varit rengjord
- el, TV och allt annat varit uppsagt
- källaren varit putsad och klar
Men nu är jag inte som jag var tidigare. Motivationen och orken tryter och allt tar sååå lång tid för mig. Har en startsträcka lång som jag vet inte vad. Jobbigt! Enligt sambon hänger det ihop med min utbrändhet. Jaja, det blir säkert bra till sist...  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela