Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Shit oxå!

Publicerad 2010-12-01 14:29:06 i Husrenovering,

Du som läser bloggen vet att jag åt en inte allt för god pizza i lördags. Vet inte om det var något på den som inte var riktigt bra eftersom jag sedan dess varit kass i magen. Inte direkt magsjuka men det har kört och gjort väldigt ont i magen. Fick gå hem från jobbet idag för jag inte mådde bra. Sov två timmar när jag kom hem och ligger nu i sängen och surfar. Skit(!)trist.

Hoppas att det ger med sig och att jag inte fått tarmbakterien clostridium difficile som sambon fick dras med hela sommaren. Han var skitnödig i åtta veckor den stackarn innan de hittade vad det var för fel... :(

Kommentarer

Postat av: Helen

Publicerad 2010-12-05 19:31:17

Hej! Hoppas du mår bättre nu!

Så mycket ni har hunnit göra i huset sen jag kollade senast. Vad fint det blir! När flyttar ni in?/Helen

Postat av: tamara

Publicerad 2010-12-05 20:54:26

Magen är bra nu. En dos laxermedel gjorde susen ;)Ja, visst ser det bra mycket annorlunda ut mot när du var på besök... Vi har blivit lovade inflyttning innan jul. Troligtvis går flyttlasset den 17 eller 18. Skoj!! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela