Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Vitt och fint

Publicerad 2010-12-14 22:26:09 i Sovrum,

Dörrarna till klädkammaren och toaletten är färdigmålade! Tycker det blev fint med glasdörren in till vår klädkammare. Det känns lite halvlyxigt så där.

Jag köpte inte nya nyckelskyltar utan valde att ha kvar de gamla. De har lite fläckar på sig (som du ser på högra bilden) men det gör väl inget? Lite paaaatina är fint! Beslagen är däremot nya eftersom de gamla var trasiga.

På högra bilden ser man också att jag inte kommit åt med den vita färgen ända in vid glaset. Får nog bättra lite. Eller också skiter jag i det, ingen lär väl kolla så noga där ändå...

Kommentarer

Postat av: Inger Karlsson

Publicerad 2010-12-15 14:23:22

Hej min vänSå jätte fint ni börjar få det. Till våren kommer jag och tar en fika i trädgården, stannar nog ett par dagar bara så att du vet.

Kramar

Inger

Postat av: Tamara

Publicerad 2010-12-16 08:16:31

Hej fru Karlsson ;)

Tack! Du är så välkommen att hälsa på. Hur länge du vill!

Men jag vågar inte lova att du får en trädgård att sitta i denna våren, mer en lerig yta... :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela