Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Lagt golv ligger!

Publicerad 2010-11-05 09:46:28 i Husrenovering,

Wow! Vårt hall- och köksgolv blir en riktig fägklick i allt det vita. Häftigt! 

Vi har haft lite funderingar på hur det skulle se ut när det väl var på plats, men nu när vi sett det färdiga resultatet är tvivlen borta. Vi gillar det verkligen! 

Det första man ser när man kommer in i huset kommer att vara det röd- och vitrutiga golvet. Och vem blir inte glad av det? :) 


Forbo Marmoleum Click i rött (Bleeckerstreet) och vit/beige (Barbados).

Kommentarer

Postat av: Amanda

Publicerad 2011-11-29 23:21:37

Hej!Jag är nyfiken på om du tycker att de ljusa plattorna har vitnat? Vi funderar just nu på att lägga grå/vitt golv med Marmoleum vårt kök, men känner mig osäker på hur mycket Barbados-plattorna egentligen bleks.

Postat av: Tamara - Livet på solsidan

Publicerad 2011-11-30 07:46:34

Hej Amanda,

Vad kul att ni har planer på att lägga Marmoleumgolv. Vi är som sagt väldigt nöjda med golvet och jag har ännu inte tröttnat en sekund på det. En sak att tänka på är att smutsen syns ganska väl på de ljusa plattorna. Men så är det väl på alla ljusa golv...Och visst har det bleknat en del, kanske inte så att det är "vitt". Men jag upplever det iaf inte som "gult" längre, vilket jag gjorde när det var nylagt.Jag la in ett annat inlägg (http://livetpasolsidan.blogg.se/2011/november/tapetfrossa.html) för ett tag sedan där man också kan se lite av golvet på nedersta bilden. Även om bilden inte är tagen i samma ljus ser du att det bleknat om du lägger bilderna bredvid varandra.Lycka till med ert golvval!Hälsar Tamara

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela