Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Snart ljus i hallen!

Publicerad 2010-11-21 21:22:51 i Husrenovering,

Tanken var ju att vi skulle skruva ihop köksstommar i helgen. Nu blir det ju sällan som man tänkt sig. Antal hopskruvade stommar i helgen = NOLL! Det blev lixom andra aktiviteter...

Lördag:
1. Första anhalten var Perstorp för att hämta ett Blocketfynd. Ett styck oanvänt inbyggnadsbadkar och en sprillans ny blandare till superpris. Prisa Blocket!

2. Andra anhalten var Pingstkyrkans Second Hand i Hässleholm. Har varit här några gånger och alltid gjort fynd. Denna gång blev det en julljustake i röd plåt och en blå keramikvas. 20 kr fick jag punga ut.

3. Tredje anhalten var Stoby Måleri i Hässleholm. Tänkte inhandla Elfaskenor till hallen för ett presentkort jag har. Tyvärr körde vi fel (TRE gånger) så vi var inte i butiken förrän tio minuter innan de stängde. Nu vet vi var det ligger så nästa gång kanske vi hinner kolla deras utbud också... 

4. Fjärde anhalten var hos sambons goda vänner i Hässleholm. Kaffe, kanelbulle och trevlig pratstund :)

5. Sista anhalten var huset! Och där träffade vi elektrikern som satte upp brytare och uttag. Trevligt! 
Tanken var att vi skulle fixa lite, men jag var ett grinigt blodsockermonster så vi stack hem. Sambon gjorde mat till mig och sen var jag på lite bättre humör.

Söndag:
Städat i huset!
 

1. Skjutdörrspartiet i hallen. Skyddstejpen sitter fortfarande kvar på profilen så det ser lite konstigt ut. Och ljuset från bygglampan gör att väggen ser gul ut. Och det är den ju inte. Utan den är? Så klart - vit!
2. Strömbrytare från Eljo Renova. Inte lika snygga som de "riktiga" i bakelit, men vem har råd med dem!?!?
3. Det lutade och vitoljade sovrumsgolvet gör sig fint mot favoritgolvet i hallen. Golvlist och tröskel saknas ännu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela