Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Stegfel

Publicerad 2010-11-28 19:18:48 i Källaren,

Förberedde källartrappsväggen för målning igår. Och idag fick jag äntligen måla lite :) Målning är utan tvekan den roligaste renoveringsuppgiften tycker jag. Det blir så fint!

Men det var inte helt enkelt att nå överallt. Trångt och högt i tak gjorde att jag fick använda stege för att nå. Det blev lite vingligt och jag fick vara koncentrerad hela tiden. Ett felsteg där och jag hade slagit ihjäl mig! Kanske ingen match för en yrkesmålare, men jag kände mig lite instabil...

Men nu är jag nöjd. Två strykningar hann jag med idag och nu är det lika vitt som utomhus. Härligt! 1. Före. Grön panel. Endast bortre väggen är gipsad och vitmålad. På den här väggen sätter vi troligen en fondvägg/schablon/wall sticker av något slag. Sambon vill ha Tottenhams klubbmärke här. Hmm, jag är tveksam. 
2. Stege och trappsteg. Har stått stabilare...
3. Färdigt! Väggarna är vitare i verkligheten. Taskig blixt och glödlampsljus gör det inte rättvisa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela