Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Aj, aj, aj... del 2

Publicerad 2010-10-03 10:13:08 i Allt och inget,

Torsdag: Trampade ju på en spik i när jag var flitig och rev träpanel och gipsskivor i källaren (så, nu fick jag skryta över att jag varit arbetssam också). Det gjorde väl litta ont, men så himla illa var det inte.

Fredag: När jag vaknade var tårna och ovansidan av foten svagt blåtonade så jag tog det säkra (typiskt mig, hypokondrikern) före det osäkra  och besökte sjukvården innan jag cyklade till jobbet. Distriktssköterskan gav mig en stelkrampsspruta i förebyggande syfte. Om jag inte minns fel tog jag en sådan spruta i mellanstadiet och enkel huvudräkning säger att det är drygt TRETTIO år sedan! Trettio år sen jag gick i mellanstadiet, huahhh, kan du fatta?! Det var m.a.o. dags att förnya skyddet... 

Lördag: Här ska rivas klart tänkte jag! Men icke sa Nicke, för det var j-r vad ont jag hade i armen när jag vaknade. Jag kunde knappt röra armen, det kändes som att en nerv var i kläm. Jag fattade ingenting och började fundera på vad det kunde bero på. Första tanken var att jag lyft lite fel när vi bar in golv från bilen. Men efter lite funderande och rådfrågande kom vi fram till att det var "sviter" efter stelkrampssprutan. Att man skulle kunna få så ont sa distriktssköterskan inget om... Nåja, det blev en mysdag hemma istället. Inte fel det heller!
På kvällen kom alltid lika glada lilla O med vovve, mamma J och pappa R. Lilla sötnosen fick smaka lite av sambons potatismos. Hon verkade gilla det! Det gjorde vi andra också.


Söta lilla tösabiten O!

Kommentarer

Postat av: Jessica

Publicerad 2010-10-04 14:11:56

Härliga bilder på min underbara!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela