Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Det regnar småspik

Publicerad 2010-10-17 20:51:20 i Husrenovering,

Vi ska lägga röda och vita linoleumplattor från Forbo på golvet i hallen och köket. Och för att golven skulle bli i samma höjd fick jag i fredags i uppdrag av snickaren att ta bort masonitskivan som låg över originalgolvet i hallen. Inga problem sa jag, det fixar jag i helgen. Vår hall är drygt 7 kvm stor, eller liten om du vill, och jag trodde verkligen inte att det skulle vara några som helst problem - och det var det väl egentligen inte. Förutom att masonitskivorna var fastspikade med så sjukt många spik. Halva golvytan gick hyfsat bra, men sista kvadratmetern tog dubbelt så lång tid som de övriga sex... Men nu är varenda liten skitspik upptagen. Gott jobb om jag får säga det själv! :)


Det blir rutigt golv i hall och kök. Rött (bleeckerstreet) och ljus-ljusbeige (Barbados) från Forbo. Den ljusa ser gul ut men den kommer att vitna när den läggs.


Var tvungen att lämna efter mig lite klotter till eftervärlden. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela