Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Glad brevbärare?

Publicerad 2010-10-03 19:27:14 i Allt och inget,

Tänkte vara lite dryyyg nu.
Vet du vad det är för skillnad på postlåda och brevlåda? Jag vet! Var ju postiljon och brevbärare i mitt "förra" liv. Brevlåda är den gula lådan där du lämnar dina brev/vykort/försändelser. Postlåda (alt. brevinkast) är lådan där brevbäraren lägger din personliga post. Kanske är du en lyckans ost som får många vykort och handskrivna brev i din postlåda, jag får mestadels räkningar...

Jag hittade en sajt där man kan designa sin egen postlåda (Flexbox). Det tyckte jag verkade lite kul och beställde en i måndags. Redan på torsdagen fick jag en SMS-avisering om att den kommit. Snabba ryck va? På bilden ser du hur den ser ut. Jag gillar den! Personligare än de flesta andra tråklådor i grön plast.

Nu kanske också brevbäraren blir lite glad! För trots att vi inte flyttat in har det nämligen kommit post som brevbäraren tvingats ta tillbaka eftersom varken vi eller postlåda funnits på plats.  

Kommentarer

Postat av: Jessica

Publicerad 2010-10-04 14:10:09

Superfin! Vill oxå ha :))

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela