Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Självscanning

Publicerad 2010-10-12 20:49:04 i Allt och inget,

Jag vet inte vad du tycker, men jag gillar självscanning. Kom precis från ICA där jag varit och storhandlat. Mycket folk (det tyckte iaf jag, men så tycker ju jag att 20 kunder är 19 för många) och långa köer. Men inga långa köer för oss som självscannar! Vår kö hinner knappt bli till kö eftersom det går så snabbt och smidigt.

Här i Kristianstad har de äntligen fått terminaler så man kan redovisa och betala själv, utan kassörska. Gillar! Jag vet att vissa vägrar självscanning eftersom tjänsten gör att det behövs mindre antal kassörskor. Och så kanske det är, men jag tycker bestämt att det är bra iaf!

Nu ska sambon (och typ halva Sverige väl) kolla på EM-kvalet i fotboll. Holland-Sverige tror jag visst att det är ;) Själv bloggar jag lite och tar min dagliga kik på Blocket. Kanske blir det också en koll på Hemnet. Beroende? Japp, helt klart.    

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela