Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Tungan rätt i mun

Publicerad 2010-10-28 19:39:23 i Allt och inget,

Ett gott skratt blev det för oss idag när sambon fick, som jag tyckte, en enkel uppgift. Uppgiften: Ta av förpackningsplasten på det nyinköpta sopsetet och sätt sen ihop setet. Hur svårt kan det vara?

1. Förpackningsplasten är kastad i vår container. Så även själva skyffeln... Sambon: "- Jasså, hör den här stora platta grejen till? Är inte det skräp?

2. Håll tungan rätt i mun darling. Sambon funderar och funderar. "- Alltså, det ser konstigt ut. Ska man inte kunna hänga fast sopkvasten?"

3. Stilstudie.

4. Sambon: "Jaaa, om jag snurrar på skaftet blir det ju rätt!" 


Det var ju egentligen inte detta jag ville visa utan informera om att alla tak och väggar nu är spacklade. På bild nummer 4 ser du taket i köket. De tre målarna från Daniels Måleri har gjort ett gott jobb. Imorgon ska de slipa och förhoppningsvis hinner de också måla taken! Huh, så grannt det kommer att bli.

PS Sambon är för övrigt helnöjd med sin "renoveringsuppgift".

Kommentarer

Postat av: Conny Jonsson

Publicerad 2010-10-30 18:00:29

verkar vara svårt att få en sopskyffel att fungera!

Postat av: Jessica

Publicerad 2010-11-06 16:09:25

Helt underbart!! Hahaaa...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela