Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Elle, belle, bi...

Publicerad 2010-09-16 20:38:10 i Badrum,

...vilken klinker ska det bli? Ja, det är frågan. Men nu måste vi sätta ner foten och BESTÄMMA oss. Skitsvårt tycker jag för var gång jag läser en inredningstidning, kollar inredningsprogram eller strosar i en färgaffär får jag nya idéer. Men nu känns det helrätt (får se hur länge det gör det)...

Det blir mosaikliknande klinker på golvet och klassisk vit 15x15-kakel på väggen. Tidlöst, stilrent och framförallt snyggt! Lite 50-tal över det också. Klinkern har både grå- och brunton (det bruna syns inte så bra på bilden) i sig vilket gör det lätt att färgmatcha med handdukar och andra attiraljer. Om man nu är en sån som färgmatchar i badrummet vill säga...

Kommentarer

Postat av: Sarah

Publicerad 2014-09-17 22:16:00

Vad är det för klinker? Vi har nästan identiskt i vårt badrum som är original från 1962. Vill gärna veta var du hittade det och vad det heter (fabrikat).
Tack på förhand!
Hälsningar, Sarah

Postat av: Johanna

Publicerad 2015-02-09 22:31:02

Hej!
Vilken fin mosaik! Vi håller på att planera vår badrumsrenovering. Kommer du ihåg märket/namnet på den gråskaliga mosaiken ni valde?
Vänliga hälsningar,
Johanna

Postat av: Johanna

Publicerad 2015-02-17 08:34:51

Tack för tips! Super!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela