Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Kissa med öppen dörr

Publicerad 2010-09-03 21:27:34 i Badrum,

Det är ju modernt med öppen planlösning nuförtiden. Trendkänsliga som vi är tänkte vi ta det steget längre, vi skiter (hehe) i dörren, ja väggen också för den delen, till badrummet. Det kommer att bli hur bra som helst, "stort ljusinsläpp" som arkitekterna brukar säga.

I övrigt ser vårt badrum ut som nedan just nu. I princip allt är rivet och bortforslat. Kvar är bara det nätta lilla gjutjärnsavloppet (bilden till höger). Det ska rörkillarna demontera nästa vecka. Vi får se om de håller vad de lovar...

Vi har också bestämt att vi ska förlänga badrummet med 400 mm. Ynka 400 mm?!?! Det låter kanske inte så mycket, men jag lovar, det kommer att göra underverk på den lilla ytan! Så nu blir det att planera om – igen. Kul tänker jag medan sambon suckar :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela