Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Limelände

Publicerad 2010-09-07 07:10:39 i Källaren,

Nej nej nej, vill verklligen inte tänka på vilket jobb det kommer att bli att ta bort "limmet-under-de-skitfula-plaststegen" ner till källaren. I förra huset renoverade jag en hel del och för det mesta var det lite småjobbigt men kul! Men en sak som jag inte tyckte var så kul, var att ta bort gamla limrester från trappan. Kommer ihåg att jag skrek rätt ut så j-a trött jag blev på det. Det tog en hel evighet innan jag fick bort det, men till sist blev det väldigt bra.

Men tänk inte på det nu lilla jag. Det finns säkert något fiffilurigt medel att stryka på så det försvinner "i ett nafs". Som alla mirakelmedel som tar bort kalkavlagringar från kakel och klinker. Funkar ju hur bra som helst, not!


Det svarta på trappsteget är alltså inte damm utan gammalt LIMELÄNDE. Eller ja, det är väl damm, limm och gammal plastmatta i en härlig mix...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela