Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Bahamas

Publicerad 2011-04-09 20:21:42 i Trädgård,

Det blev inget trädgårdsmöblemang när vi var i "Hässlehåla" igår, men det blev en Bahamas, en solstol i teak. Den kommer garanterat bli välanvänd - iaf av mig för sambon kan nog inte komma så "långt ner" ;)

Solstolsinvigning med kaffe och kaka blev det idag. Härligt i strålande solsken!

Fyndade idag! En hammocksoffa som kommer att hänga perfekt i pergolan! Gung-gung! Nu ska soffan "bara" oljas in innan vi kan hänga upp den. Jupp, vi lägger väl till den uppgiften på vår to-do-list och hoppas att det blir gjort innan midsommar. Detta året!

Kunde inte låta bli att köpa växter när vi passerade ett växthus idag. Alltså, växter är det sista jag borde köpa just nu. Borde få lite mer färdigt innan jag börjar med lull-lullet, men jag kunde lixom inte låta bli. Och det blev ju bara några buskrosor, The Fairy. Ska planteras på framsidan, imorgon. I hope!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela