Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Bästa servicen

Publicerad 2011-04-15 21:02:42 i Allt och inget,

Min sambo är bäst, men inte på komplimanger... 
"De där jeansen är inte så smickrande för din figur" sa han häromdan. Ok, jag kan hålla med honom om att mina boyfriend jeans varken är tajta eller välsittande, men ändå. Så säger man inte. Pruttmupp!

Med sambons sk komplimang i färskt minne blev jag därför glad när Johanna på jobbet tyckte att jag hade snygga jeans. Tack Johanna! :) Fast det är klart, hon sa ju inget om min figur, bara jeansen. Hmm...

Idag köpte jag nya jeans. Och det var för att jag behövde det, inte pga sambons sk komplimang. Det blev ett par ljusa Lee, Marion. Inköpta på JC. Butiken med bästa servicen här i Kristianstad om du frågar mig. Känner mig som en panschis (stavas det så?) där inne men personalen är hjälpsamma och supertrevliga. Gilla! 


PS
Precis innan jag publicerade detta inlägg visade jag sambon texten.
"Nänänä, så där har jag aldrig sagt".
Nä, eller hur?
"Men jag kan ha sagt att de inte gjorde din figur rättvisa".
Suck... ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela