Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Kriget har börjat

Publicerad 2011-04-11 22:03:39 i Trädgård,

Knappt 40 kvm. 
4 kvadrat om dagen.
Alltså inte mer än två veckor.
Ehh, what?

Vårt igenvuxna trädgårdsland är ungefär 40 kvm stort och som jag skrivit tidigare är det galet mycket maskrosor där. Därför tänkte jag så här: Om jag försöker rensa ca 4 kvm om dagen så kan det vara färdigrensat om två veckor. Sagt och gjort. Idag började två-veckors-kriget. Många och långa rötter blir det! Urtrist jobb, men jag får nog snygga armmuskler.

Och du. Jag är tacksam om du, liksom jag, bortser från det faktum att jag efter dessa två veckor måste börja om igen... *suck*

Det var inte bara krig idag. Planterade en vit klematis (Miss Bateman) vid entrén också. Den är inte mycket för världen idag men enligt plantskolan är den tålig, har stora vita blommor och blommar läääänge.  


Kolla in dagens längsta maskrosrot. Otroligt! Och den här plantan hade inte ens mycket ovan jord. Suck, hur ska detta gå?   

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela