Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Read the f***ing manual...

Publicerad 2011-04-22 21:36:45 i Trädgård,

Sambon köpte fin o dyr Webergrill igår. När han kom hem öppnade han kartongen, såg manualen, stängde kartongen och gick därifrån... :)

Men idag hade vi kusinbarn Veronica på besök med särbo Hans och eftersom Hans är en händig kille fick han uppdraget att, tillsammans med sambon, skruva ihop grillen.

Bild 1.
"Manual? Vem f-n behöver en manual..." säger Hans. Veronica, som sitter säkert i korgstolen, pekar lite försiktigt. "Det går nog bättre om du tar den där hjärtat lilla..."

Bild 2.
"Säg till om du behöver hjälp" säger sambon när han går förbi...

Bild 3.
Låt grabbarna hållas. Vi har det gott här i solen!.

Bild 4.
Sällan man ser mamma vila. Hon har myror i brallan bildligt talat...

Själv fick jag myror i brallan idag - bokstavligt talat! Satt på trädäcket och kände att det kröp i brallorna. Ant in the pants. Ihhhhhh vad läskigt det kändes!


(Och de fick ihop grillen till slut. Att hjulen sitter åt fel håll vågar jag väl inte berätta...)


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela