Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Vad hände?

Publicerad 2011-04-17 08:55:45 i Trädgård,

Ingen sol på hela helgen? SMHI hade ju lovat *surar*
Visserligen är klockan bara 8.30, men det är mulet och trist ute. Inte alls kul! 

Vi har inget räcke/staket runt trädäcket vilket gör att det på några ställen är "lite långt ner till marken". Tanken med att skippa räcke var att vi vill ha ett trädäck som hänger ihop med trädgården och inte en yta som är inhängnad och instängd. Trädgården och trädäcket ska var ett liksom...  

Häromdagen kom sambon med den goda idén om att plantera en solroshäck vid trädäcket. Alltså där det är lite långt ner till marken. Tycker det var en lysande idé så det blir troligen en av dagens sysslor. Till sommaren kommer vi kunna njuta av solar i massor även om solen på himlen lyser med sin frånvaro. Inte illa alls!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela