Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Coola Colt

Publicerad 2011-08-29 20:46:32 i Allt och inget,

Känner mig rätt seg idag, men pallrade mig ändå iväg till ett träningspass. Nöjd!

Har inte gjort mycket mer ikväll. Såg reprisen av Trädgårdsfredag efter träningen. Oj, vad jag gillar Pernilla Månsson Colt! Hon känns så naturlig, avslappnad och ändå så cool liksom. Heja henne!

Tror jag ska softa i soffan nu, elller kanske rent av hoppa ner i loppelådan, och läsa en trädgårdstidning. En riktig mysmåndagskväll!

Kommentarer

Postat av: Ninne

Publicerad 2011-08-29 22:59:33

Mina Björnbär plockar jag på husgaveln. två taggfria buskar med STORA bär Tog ca 5 min o plocka en liter. Dessa frös jag ner direkt. Har redan två kakor i frysen med bären på. Ska kanske lämna recept på en verkligt "lätt" kaka som jag rör ihop ??. Den som Marina hade m hallon var ju osså så mmm. Ja,,, så du hann med Bäckaskog också. Ja det blev ngr timmar för min del.

Kram Ninne

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2011-08-30 17:44:17

Vad duktig du är som pallrar dig iväg till träning. Själv ligger jag i soffan och smaskar onyttigheter...Kan bara hålla med om Pernilla Månsson-Colts förträfflighet. Tycker att hela trojkan som gör "Trädgårdsfredag" är en synnerligen lyckad sammansättning.Ha det gott i höstrusket!

/Anna-Karin

Postat av: Marina

Publicerad 2011-08-30 18:48:46

Visst kan det vara mysigt att lägga sig lite tidigt på kvällen för att läsa en bra bok eller en ny tidning. Det gillar jag!

Själv känner jag mig lite piggare idag efter fyra halvkassa dagar. Min kropp (nacke o axlar) vill inte alltid som jag vill men nu vänder det nog igen känns det som.HA en bra kväll!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela