Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Flås

Publicerad 2011-08-10 10:30:33 i Allt och inget,

Flås ja. Det är visst en färskvara har jag hört. Mao, dags att köra igång med träningen igen. Man mår ju så mycket bättre och nu har min gamla kropp vilat sig tillräckligt... Det känns som en evighet sedan jag var och tränade sist.

Ni som följt mig här vet att jag har haft svårt att hitta bra instruktörer (bortskämd som jag är av de superduktiga instruktörerna på Träningsakademin i Helsingborg). Men igår gjorde jag ett nytt försök på Friskis & Svettis. Ett Aerobicpass tyckte jag skulle vara en bra mjukstart. Och jo, det var en mjukstart. Blev knappt svettig trots att jag inte tränat på flera månader. Suck, vad jag klagar, men jag ska INTE ge upp igen. Jag ska testa fler pass... Lovar!

Idag ska jag trotsa den hårda blåsten och fortsätta snygga till buskarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela