Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Första gången

Publicerad 2011-08-22 20:07:21 i Trädgård,

Du vet själv, första gången kan vara lite nervöst och läskigt... ;)

Men det kändes helt naturligt och väldigt avslappnat på min allra första bloggträff någonsin. Det var "ägarna" till Fröken Gröns Blogg och Marinas Trädgård som arrangerat detta lyckade evenemang. Förutom undertecknad var vi ytterligare tre bloggare; Mina RumVälkommen Till Millan och Ninnes Lilla Oas.

Härligt sensommarväder, gofika (tack för underbart god paj Marina) och trevligt sällskap gjorde att två och en halv timme i Tivoliparken gick tokfort. Tack alla för en toppeneftermiddag och hoppas vi ses igen!


Fint i trädgården just nu!

Kommentarer

Postat av: Millan

Publicerad 2011-08-22 20:38:34

Tack själv för igår, det var kul att ses!

Du fick till det snyggt med armeringsmattan.

Ha det gott!

Postat av: Marina

Publicerad 2011-08-23 19:38:44

Tack för att du kom. Det var jättekul att träffas och vi ska nog få till fler tillfällen att ses tror jag.Hoppas jobbstarten gick ok.Ha en bra kväll!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela