Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Morgonstund har guld i mund

Publicerad 2011-08-15 11:16:52 i Trädgård,

Så har den startat, sista veckan på semestern. Känns väl så där ärligt talat. Hade gärna haft några veckor till för att skrutta runt i trädgården och pyssla.


Har pysslat med vår "tidningshög/kulle" i helgen. Kullen där sambon vill ha frågesportsslinga och jag äng. Ängsblommor blir det, vi får väl se hur det blir med slingan...

Igår kom jag på att ytan framför kullen/högen är perfekt för ett nytt trädgårdsrum (som det så fint heter). Här är nämligen morgonsol och full utblick över trädgården. Så det blev till att tänka om i den planering jag hade innan jag kom på den här idén. Som vanligt blir det aldrig som man tänkt sig, men i detta fall var det ju positivt.

Just nu blommar den galet vackra röda pionvallmon där, så visst kommer detta bli ett toppenställe att ta dagens första kopp kaffe vid!

Sambon, som är kreativ och en fena på ord, ska få döpa det nya rummet. Han vill ju gärna vara delaktig i trädgårdsARBETET ;) 

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2011-08-15 18:20:12

Va kul att du vill komma!Ha en bra måndagskväll!

/Marina

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela