Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Mossigt värre

Publicerad 2011-08-19 10:48:23 i Trädgård,

Nästan var gång jag går ut i trädgården hittar jag nåt nytt projekt som borde tas tag i. Det är väl en del av charmen med att ha hus och trädgård antar jag... ;)  

Ta t.ex. vårt skruttgarage som jag nämnt tidigare. Det har många år på nacken (troligen byggt -48) och många anser att det bör jämnas med marken, men jag gillar det. Tak, fasad, stup- och hängrännor behöver verkligen en hel del underhåll, men vadå? Garaget har charm, patina och är perfekt förvaring för diverse trädgårdsprylar och våra cyklar! 

Fick reklamblad från VäxtHuset (när ska de fixa till sin hemsida...) i brevlådan igår. 3 rosor för 200 kr. Läge för en tripp dit mao...

Kommentarer

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2011-08-19 20:46:36

Och jag som faktiskt funderade så smått på en tur till just VäxtHuset, nu efter ditt tips tänker jag definitivt åka dit!

Ska bli kul att ses på söndag! Må så gott tills dess!

/Anna-Karin

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-08-19 21:20:32

Ja, det tycker jag absolut att du ska göra! De har mycket, fast jag gillar Solhaga bättre faktiskt. Har du möjlighet tycker jag du ska åka dit (också).

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela