Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Semesterkoma

Publicerad 2011-08-22 20:37:25 i Trädgård,

Oj, vad det var segt i morse när klockan ringde. Det kändes som mitt i natten. Fast det var det ju inte, det var bara första jobbdagen efter fem veckors semester. Semesterkoman lär väl sitta i någon dag till, men sen är allt som vanligt igen. Vardagslunken brukar infinna sig snabbare än kvickt.

Hittade en bild på sensommar- och höstrabatten som den såg ut när den var nyplanterad. Det har hänt en del va? Några "hål" är där fortfarande men nästa år kommer den den bara jorden vara helt täckt. I hope!
 

Före- och efterbild på finaste rabatten.

Kommentarer

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2011-08-22 21:09:04

Kan bara hålla med om att gårdagen verkligen var trevlig! Gott att veta att vi bor så pass nära att vi kan fixa till en liknande träff snart igen.Din rabatt är verkligen superfin! Precis min typ av färgskala, och jag är vansinnigt förtjust i stenar i alla former i trädgården.Ha en fin första arbetsvecka! (Själv är jag nästan redo för semester igen, suck...)/Anna-Karin

Postat av: Marina

Publicerad 2011-08-23 19:42:01

Snyggt!Jag som har jobbat lite mer än en vecka nu kan lova att man fort är inne i det igen, för fort...Jag har också en sensommar/höstrabatt som är ganska ny. Två år tror jag bestämt. Den går i rost, orange, lime och blått. Är nöjd men vissa växter har redan blivit lite för stora så jag får fundera på hur jag ska göra. Gräva ut rabatten eller dela på växterna???Marina

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela