Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Inte en kotte...

Publicerad 2011-12-02 20:59:24 i Trädgård,

...så långt ögat kan nå hittar man i vår trädgård! Men utanför jobbets huvudkontor i Förslöv (som f.ö. ligger mitt ute i - ingenstans) hittade jag ett gäng söta kottar. Perfekta till utegrupperna jag tänkt fixa till imorgon. Har inhandlat hyacinter, murgröna och lite annat smått och gott att pyssla med.

Hoppas kreativiteten jag kände tidigare idag håller i sig till morgondagen. För visst har det väl hänt även dig att det inte alltid blir som man tänkt sig?

Och ärligt, inte är kreativiteten på topp just nu, men hur ofta är den det en fredagskväll? Här på Solsidan är det soffläge som gäller resten av kvällen. Mys på er!

Kommentarer

Postat av: Monica

Publicerad 2011-12-03 11:35:58

Kottar är söta.. japp så är det! Hittar inga i min trädgård heller utan jag måste ut o plocka, tänkte senast igår att i helgen ska jag o hunden pocka lite kottar.. Önskar dig en go helg.. /Moa

Postat av: Mina Gröna Tankar

Publicerad 2011-12-03 14:34:00

Här råder ingen brist på kottar. Har sådana stooora tallar som ger stooora kottar. Tror nästan att jag kan sälja kottar på torget ibland. Får nog ta och lära mig uppskatta dom!Läste lite bakåt i din blogg och kom till dagen när svärmor och sambon var på någon match...jag skrattade så att tårarna sprutade. Tack för dagens medel att förlänga livet!Jo, du...Min "kronkruka" är just en kungakrona som gjordes av bestman till svensexan inför mitt bröllop. Mannen (den föredetta numera...eller ja, han är fortfarande man men inte min...äh, du fattar!)fick springa runt på stan klädd i den och kungamantel. Fråga mig inte vad meningen med det var för det har jag glömt, men kronan är kvar som en kär detalj. Den brukar hoppa runt både inne och ute och ha lite olika användningsområden (precis som en man...)

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2011-12-03 16:15:49

Nog är det så att pysselinspirationen kommer och går. Låter som en god idé att lägga sig på soffan så länge!

På Solhäll gör vi detsamma idag, fast vi var lite aktiva och körde till tippen på förmiddagen. Mycket bråte bli're...

Ha en fin lördagkväll!

/Anna-Karin

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-12-03 16:56:07

Även hos mig är tallkottar en bristvara. Det är ju synd, för de är så bra att pyssla med. Jag har ju desto fler lärkkottar. Alltid något.Ha en skön lördagskväll. Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela