Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Ranelid-reserv...

Publicerad 2011-12-14 20:23:53 i Allt och inget,

...det är jag det! Och himla glad är jag för det ska du veta :)

För drygt en vecka sedan satte jag upp mig på reservlistan till det eftertraktade bloggeventet (där Ranelid ska föreläsa) som ordnas av Emma med härliga bloggen Att vara någons fru. Så här skriver Emma om eventet:

Årets blogghändelse grand deluxe extravaganza wau-wau-wau! Den 11 februari 2012 är det dags att infinna sig i Malmö för en heldag av skratt, shower, föreläsning, workshop och minnen för livet. Jag har försökt bygga hela den här dagen runt just vänlighet och humor och vill väl litegrann se den som en slags motaktion mot allt det där nathätet som finns, och jag vet att vi tillsammans kan göra den elfte till en dag som finns kvar som fluff i magen länge, länge efteråt.


Och idag fick jag ett mejl med med bekräftelse på att jag lyckats knipa en biljett. Yiiieehe! Hoppas nu på att vinna någon av de fina priserna som lottas ut på ens biljettnr! Håll en tumme tack!

Ska du också gå? Vad kul! Skriv ett inlägg här så kan vi hålla utkik efter varann. 


Bild från "Att vara någons fru"

Kommentarer

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2011-12-15 21:03:03

Jag kan bara hålla med om att Emma har en makalöst härlig blogg. Har dock inte anmält mig till bloggträffen, - hann inte riktigt med i svängarna där, och sedan var det plötsligt försent. Kan tro att det kommer bli kul, - grattis till din plats!

Hoppas du får en fin start på helgen! (Vi handlar gran i Kristianstad varje år, - så ock på lördag!)

/Anna-Karin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela