Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Svårt att göra ingenting

Publicerad 2011-12-30 20:06:34 i Hall,

Hemma igen! Från ett snövitt Skellefteå till ett grönt Kristianstad... Vädret i Norrland var bättre, mycket bättre! 

Har nu några lediga dagar kvar att göra ingenting på. Fast det är ju sällan det blir att göra ingenting. Vill ha nåt att sysselsätta mig med, och idag var det en bra dag för att tapetsera en fondvägg i hallen. Köpte tapeten för ett tag sedan, men inspirationen att få upp den på väggen visade sig inte förrän idag. Nu är den iaf uppe och det blev sååå snyggt!

Återkommer med nya bilder imorgon om jag lyckas ställa in kameran rätt (arghh). Imorgon ska också sitttytan på den väggfasta bänken vara färdigmålad. Om det blir som jag tänkt mig vill säga. Det vet man ju aldrig...


Vänster: En rätt trist hall med väggfast bänk. Har tänkt måla sittytan på bänken typ 100 ggr men inte kommit till skott... Förrän idag då. 
Höger: Första våden av Hanna Wernings Klättervippa är uppe.   

Kommentarer

Postat av: Gardenhouse

Publicerad 2012-01-01 08:12:56

Vilken skillnad i er hall!

Tro hur det gick fortsättningsvis för dig? Det kommer ju att bli så läckert :)

Vill önska ett riktigt gott nytt år!

Kramar Sussi

Postat av: Vendela

Publicerad 2012-01-02 17:32:58

Hejsan,

vilken fantastisk tapet! Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!

/Vendela

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela