Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Är nog inne på den tjugonde nu...

Publicerad 2011-02-14 20:46:46 i Allt och inget,

Myslördag hade jag med goa tjejkompisarna H och S från Helsingborg. Först frukost här på Solsidan och sen shopping o fika på stan. Fast ja, så mycket shopping blev det väl inte, jag kom hem med en handkräm och en ny ögon(sov)mask från Apoteket... Jag sparar mig till kommande helgs Köpenhamnstur med J. Det ska bli härligt! 

Finaste Hortensian fick jag (ja, sambon också förstås, men han hade nog blivit gladare över en påse lördagsgodis) i inflyttningspresent av flickorna från Helsingborg. Stort tack för en mysig dag och en underbar present! ♥ 

Det blev en sen söndagsfrukost! Mumsade på frallor och drömde mig bort till en trädgård full av Hortensior... Gick sen ut i den verkliga trädgården och mätte upp för trädäcket som snart ska byggas. Någon som kan ge oss ett råd? Är ett fyra meter djupt trädäck tillräckligt?

Vi fick semlor på jobbet förra veckan. För flertalet var det första semlan för året. Jamen hallå! För mig var det säkert den tjugonde. Jag kan knappt gå och handla utan att komma hem med två semlor. Så och igår... I lööv semlor! Och snart är det fettisdag ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela