Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Ett rum med utsikt 2

Publicerad 2011-02-08 20:55:46 i Trädgård,

Var tvungen att gå igenom bilderna från gamla huset för att få lite (gul) inpiration.

Så här såg det ut på framsidan i förra huset. Jag gillade den här lilla rabatten jättemycket. Egentligen är jag inte mycket för gula växter men här i halvskuggan gjorde det sig väldigt bra. Här är bl.a. daggkåpa, ormbunke, revsuga, penningört och en lilablommande Rhododendron. Vad den höga gula närmast i bild heter vet jag inte. Fick den av grannen och den verkade trivas, för den bredde ut sig rejält redan andra året. Den slingrande kullerstensgången, som jag faktiskt själv lagt, mjukade upp den rektangulära ytan.

Som sagt, inspiration behövs just nu. Fast helgens pionskott och lökväxter på väg upp får jag inte glömma bort. De gav också inspiration!  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela