Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Ett rum med "utsikt"

Publicerad 2011-02-08 20:31:41 i Trädgård,

Ja, det önskar man sig väl? Att det ska vara sådär härligt grönt och frodigt när man slår en kik ut. Så vill iaf jag ha det. Men inspirerad är det sista jag blir när man kikar ut genom våra fönstret så här års. Inte ens om det skulle vara sommar, skulle jag bli inspirerad. Det känns lite segt just nu, har svårt att potentialen i vår trädgård...

Vad tycker du själv när du ser bilderna? Du hoppar inte jämfota va? 

Men nåt positivt är på gång iaf. Killarna som dränerade i somras ska lägga kullersten runt huset i veckan. Och i samma veva lägger de singel på uppfarten. Det kommer att kännas bra att ha ett uteprojekt klart. Check lixom!


Övre bilden: "Utsikt" från sovrumsfönstret. En misskött och kanske inte helt frisk syren. Men den ska få en chans i vår. Hoppas på lila blommor.
Nedre bilden: "Utsikt" från fönstret vid matbordet. Närmast huset kommer det så småningom ett trädäck och till vänster, mot grannen, har jag planer på en pergola. Skugga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela