Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Flamsäker? Nej, inte direkt.

Publicerad 2011-02-17 19:07:37 i Allt och inget,

Rrrring. Rrrring...
-Du måste lova att inte bli arg, säger sambon när han ringer hem från handbollsmatchen mellan IFK Kristianstad och H43. Lova!!! 
- Ja meeen! Vad har hänt nu då? säger jag lite uppgivet.
- Jag har eldat upp min jacka!
- Vad sa du att du gjort?
- Alltså, jag såg inte värmeljuset. Alltså, det som låg på bordet där jag la jackan...

Jahaja, så kan det gå! Trist, jackan kostade ju "bara" 3.000 kr :( Och eftersom det var enda jackan (man är ju inte sambo med en klädsnobb direkt) var en inköpsrunda ett måste. Ja, ett måste tyckte jag, inte sambon. Men matmutan funkade. Det gör den alltid!

Nyss hemkomna. Det blev ingen jacka. Istället blev det en gosig, troligen icke brandsäker, Helly Hansen i fleece/syntet/teddy (eller nåt). Den blir toppen när han ska gräva rabatter i trädgården! Jag ser det framför mig. Min sambo - den nye Gustav Mandelmann ;)   

Imorgon: Köpenhamn!


Den nya icke brandsäkra jackan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela