Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Gult är inte fult

Publicerad 2011-02-08 21:18:51 i Kök,

Köpte gula tulpaner igår. Visserligen billiga 10-pack på ICA så de står ju inte många dagar, men ändå. Tulpaner är bästa vårtecknet!

Pelargonerna i det högra köksfönstret håller sig fina desto längre, lättskötta är de också :) Det är fönsterskyddet Pelargon från Strössel Design som jag köpt på formodesigns webbshop. Egentligen behöver vi inget insynsskydd i fönstret men jag tycker det är snyggt. Dessutom är det busenkelt att ta bort om jag skulle ångra mig och vilja göra något annat. Och det skulle väl kunna hända...


Vårt fina kök som vi löööv.
Gula tulpaner är verkligen inte fula!
Pelargoner som blommar för evigt

Kommentarer

Postat av: Shalita

Publicerad 2011-02-21 22:51:06

Åh detta vill jag se mer av!! Underbart.

Postat av: Shalita

Publicerad 2011-12-18 21:17:46

Men vad härligt kök och hem över huvud taget du har!! Jag vill se mera. Har du inte lite mer komplett album med ditt hem på ex styleroom? Eller kan lägga upp fler bilder här. Fondväggen med vackra lampor i sovrummet var ju fullkomligt underbar också. INSPIRERAD blir man! :)

Postat av: Shalita

Publicerad 2011-12-18 21:19:13

Oj tänk att jag varit in en gång här tidigare, för 10 månader sen. Det hade jag verkligen glömt... blev chockad att se att jag skrivit kommentar förut!! Haha

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela