Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

ABBA

Publicerad 2011-02-02 20:50:52 i Allt och inget,

Små, små ord av kärlek
Hmm, hittade ett kort med en kort text på baksidan i källaren häromdagen. Ett kärlekskort. Till sambon. Från en annan tjej! Klart man blir orolig...

Så här står det på baksidan av kortet: "Dear Kimmen: Hope you will remember the days here as much and as long as I do. Sincerely Yours, Rozena".

I do, I do, I do...
Kanske var det kärlek, vad vet jag. Men detta var länge sedan, nämligen 1984. Och att det var några år sedan skvallrar ju bilden nedan om. Den är tagen april 1984 i Taiwan - på den den gamla goda tiden då sambon spelade i U-landslaget i handboll. Ja, fast här ser du honom i rollen som ABBA-Agneta. Om de gjorde succé med sitt handbollsspel vet jag inte, men ABBA-showen höll visst hög klass!  

Hårfager herre
Trea från vänster på bilden ser du en figur som synts en hel del i media de sista veckorna (hint: handbolls-VM 2011, Sverige). Den här mannen håller faktiskt fortfarande på med handboll på högsta nivå. ABBA Frida är ingen mindre än Staffan Olsson, nuvarande förbundskapten för svenska landslaget i handboll.   


Från vänster: Magnus Börjesson, "Kimmen" Stenbäcken, Staffan Olsson, Mikael Franzén

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela